Baran Bayuk İnşaat Yüksek Mühendisi

Baran Bayuk  - İnşaat Yüksek Mühendisi

Baran Bayuk - Binali Yıldırım

Baran Bayuk - İzmir Metrosu Shaft 3

Baran Bayuk - Kanal D Ana Haberler

Baran Bayuk -Kızılay Çayyolu Metrosu

Baran Bayuk - Ankara Metrosu

Baran Bayuk - Şifrin Barajı

Baran Bayuk - Sanko Sanibey Barajı

Baran Bayuk - Silvan Barajı
Recep Tayyip Erdoğan - Binali Yıldırım -  Baran Bayuk

A.Kadir Konukoğlu - Baran Bayuk - Sanko Holding

Hasan Kalyoncu - Baran Bayuk - Kalyon Grup İnşaat

Abdullah Gül - Baran Bayuk


     Baran Bayuk Üniversiteden İnşaat Mühendisi olarak mezun olduğu 1999 yılından 2014 yılına kadar Türkiye'nin saygın bir çok inşaat firmasında proje bazlı Şantiye Şefi ve Proje Müdürü olarak görev aldım ve başarılı geçen her bir projenin verdiği özgüven ve en son proje müdürlüğü yapmakta olduğu projede inşaat sahasının zorlukları ve taşeron bulamayışının ardından burada önce taşeron ardından müteahhit olarak sektörde yer almaya başladı. Halen müteahhitlik ve danışmanlık hizmetleri ile tünel projeleri ile tüm sanat yapıları (Betonarme), kaba inşaat, tünel kazı ve kaplama işleri Yüklenici ve Alt-Yükleniciliğini yapmaya devam etmektedir. 


Share:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Weekly

Bayuk insaat San.Tic.A.S.

Popular Posts

Danışmanlık

Deneyimli kadromuz ile proje kontrollüğü ve proje danışmanlığı ile finansal danışmanlık konularında da hizmet vermekteyiz. Özellikle betonarme yapılar,hidroelektrik santralleri ve tüneller konularında uzman olan ekibimiz yüksek katlı yapılar, tünel kalıp , metro tunelleri,hes iletim tünelleri, betonarme yapılardaki olası proje zaafiyetlerinin tesbiti alanlarında ve devam eden projenin teknik danışmanlık hizmetleri ile fizibilite hazırlanması konularında geniş bir tecrübeye sahiptir.

Teklif ve Analiz

Teknik ve İdari Yönetim, Satınalma Yönetimi, İş Programı, Planlama, Organizasyon, İdari ve Taşeron Hakedişleri ve Periyodik Raporlarının Hazırlık ve Değerlendirilmesi, Kesin Hesap alanlarında uzmanlaşılmıştır. • Tünel Tecrübesi; Metro, Hızlı Tren, Karayolu, Baraj ve HES Tünel Kazı-Destekleme-Beton İmalatları. Toplam yapılan tünel kazı destekleme 16.400 metredir. • Karayolu, Demiryolu, Baraj,Gölet,Su Yapıları Şev-Palye Kazı ve Desteklemeleri • Patlatma Mühendisliği, Pattern Hazırlama ve Uygulama • Karayolu ve Demiryolu Sanat Yapıları İmalatları, Kazı ve Beton Uygulamaları • Forekazık, Minikazık ve Ankraj Uygulamaları • Hakediş, Keşif, Metraj, Teklif ve İhale Dosyası Hazırlama

Translate